Loading...
3D Обучение 2017-07-21T16:39:22+00:00

В областта на обучението и курсовете ние основаваме нашите идеи на желанието си да предадем на други ентусиасти новите технологии, разбирането за това как ежедневието на хората и работата на предприятията могат да бъдат променени, подобрени и доразвити. Искаме да разкажем за множеството възможности на тази развиваща се технология и какви интересни перспективи предлага тя.
Ние от easy3D ви даваме възможност да се включите в програмата ни за 3D обучение и да опознаете 3D технологиите. Целта на курса е да се запознаете с всички етапи, нужни за осъществяването на процеса на 3D печат – от създаването на подходящ 3D модел до неговото принтиране.

Датите за обучение се съгласуват след набиране на група от 6 курсисти. Необходимо е желаещите предварително да се запишат по телефон или чрез имейл. Курсът е с продължителност 16 учебни часа и се провежда в рамките на 2 работни дни. Цената е 160 лв. (без ДДС). Възможно е провеждането на съботно-неделно обучение, като цената е 240 лв. (без ДДС)

За нашите корпоративни клиенти предлагаме възможност за промени в програмата на курса, според нуждите на фирмата и конкретните цели на обучението.