Loading...
3D Принтер и консумативи 2017-07-21T17:15:47+00:00

3D принтер Zortrax M200

Моделът Zortrax M200, е най-продаваният и успешен 3D принтер на полската фирма Zortrax. Принтерите са предназначени за архитекти, дизайнери, учени, и хора работещи на свободна практика, и са идеални както за малкия, така и за и средния бизнес. Потребителите му се радват на бързо и ефикасно принтиране на функционални елементи с висока прецизност. Самите ние в easy3D сме изключително доволни от работата на принтера. Дотолкова, че го предлагаме като официална опция в системата ни за онлайн принтиране и го предлагаме на клиентите ни в България. Принтерът се управлява лесно и работи на разработеният специално за него софтуер Z-Suite. Zortrax M200 спечели първо място в категорията „най-високо оценен 3D принтер“ в класацията на един от най-известните сайтове в бранша (3DHubs). От нашият опит в работата с М200, от екипа на easy3D можем да потвърдим, че високата оценка действително е добре заслужена.

Ние сме и сертифициран представител на Zortrax за България.

3D Материали Zortrax

За безупречната работа на 3D принтерите компанията разработва и специални Z-серии материали

(Z-ABS, Z-Hips, Z-Glass и Z-Ultrat) в богата цветова гама и с различни характеристики.

3D принтер Da Vinci MiniMaker

3D Принтерът Da Vinci MiniMaker е най-достъпния на българския пазар (по наше онлайн проучване към 01.12.2016). Той предлага много интересни функции и голям работен обем – 15 х 15 х 15 см. За да е лесен за употреба, принтерът идва със система за автоматично калибриране, при която традиционно ръчният процес по изравняване на работната площ сега се прави с помощта на сензори и две копчета, натискани от вас. С miniMaker, получавате достъп до библиотека с 4,500 безплатни 3D модела, така че веднага да можете да започнете да печатате. В XYZ 3D Gallery има 9 категории с всичко – от играчки и фигурки до произведения на изкуството и учебни проекти, а в интернет можете да намерите още хиляди безплатни модели.

Филтрираща система BOFA

Процесът на 3D печат е безопасен и безвреден, но когато използвате устройството в офис или помещение, което не е обособена производствена зона, вероятно ще трябва да вземете необходимите мерки относно безопасност на труда. В такъв случай ние препоръчваме внедряването на филтрираща система към всеки от наличните ви принтери. Фирма BOFAпроизвежда достъпни устройства с нисък разход на електроенергия и нива на шум (под 49 децибела), които извличат изпаренията и евентуални дребни частици материал, които биха попаднали във въздуха, но без да охлаждат подложката на принтера, към който са прикачени.

Налични са три варианта на филтриращите системи.