Loading...
3D Консултации2017-07-21T16:37:47+00:00

3D Консултации

Значителна част от нашата дейност се основава на партньорство и сътрудничество с различни български предприятия от различни области и с разнообразни изисквания и желания. Обща черта на много от нашите клиенти и партньори е желанието за прогрес, за иновация, за търсене и намиране на този нов похват, на тази нова технология, която ще им даде конкурентно предимство в техния бранш и ще открие пред тях възможности да растат в нови насоки.
Материалодобавното производство се утвърди като една от най-силно засегнатите области на развитие в технологиите за производство през последните десетилетия. Много предприятия откриха и продължават да откриват нови и нови приложения и посоки за иновация именно в технологията на 3D принтиране.

Наша основна цел като българска фирма е да помогнем на други български предприятия, интересуващи се от иновации в своите сфери, да разберат повече за 3D принтирането и за това как то може да се превърне в следващото стъпало за тях и тяхната дейност и да доведе до убедително конкурентно предимство.Върху тези виждания ние основахме нашата услуга за 3D консултантски услуги, която обхваща широкия диапазон от похвати и технологии, присъщи на материалодобавното производство.

3d konsultacii easy3d1

Ако се интересувате от технологичния аспект на производството, ние предлагаме нашата професионална експертиза и насъбран опит, за да Ви представим реален поглед върху всички аспекти от продукционната линия: От 3D моделиране и 3D сканиране, модификацията и персонализацията на 3D модели, до самото 3D принтиране и обработката на обектите след това, а също и софтуер, технологии и машини. А ако искате да разберете повече за това как 3D принтирането може да спомогне за успешна маркетингова, рекламна или brand кампания, ние с удоволствие ще Ви представим множеството възможности и предимства за улавянето на вниманието и привличането на Вашите потенциални клиенти.