3D Принтиране 2017-08-16T11:04:15+00:00
#

3D Принтиране

Създайте прототип, уникален детайл или дори произведение на изкуството. 3D принтирането е подходящо за бърза изработка на прототипи, готови модели и малки серии от различни материали.

#

В областта на 3D принтиране нашата цел е да предложим на клиентите си знание и опит за основните технологични решения в материалодобавното производство и да осигуряваме услуги с изключително качество. Разполагаме с експертиза в областта на 3D сканиране, 3D моделиране и 3D принтиране, и се стремим постоянно да разширяваме нашата компетентност и умения. Ние сме уверени, че именно 3D печата е новата посока на технологично развитие за нашите клиенти, и се стремим посредством предлагане на иновативни решения да ги насочим и да им предоставим конкурентно предимство в европейски и в световен мащаб. Въпреки нашия стремеж към иновация в технологиите на 3D принтиране, ние сме здраво стъпили на фундаментални познания и умения, които ни позволяват да предлагаме основни услуги и да изпълняваме поръчки безупречно и бързо.

Услугата 3D принтиране дава възможност за изработване на модели чрез технологията на материалодобавното производство. Грижим се нашите клиенти винаги да разполагат с широк набор от най-новите материали за печат от световния пазар и да могат да се ползват от всички тях в реализацията на своите проекти. Принтерите ни разполагат с множество различни опции и настройки за 3D печат,които управляват широк диапазон от качества и функции на завършения обект. Наша грижа е да помогнем на клиента да се възползва максимално от възможните
промени и персонализации при 3D принтиране на своя проект.

Процесът започва с модел на клиента. Моделът се анализира внимателно от нашите специалисти, за да бъдат открити евентуални особености на модела, които биха могли да попречат на неговата качествена изработка. При откриването на възможни пречки дизайнерите ни обработват и позиционират модела, за да премахнат проблема, или работят с клиента, за да внесат корекции в самия модел. Корекциите най-често са минимални.

След внимателен оглед моделът се пуска за триизмерен печат с посочения от клиента материал и с определените настройки на печат. При процес на 3D принтиране на множество обекти нашите инженери се стремят да позиционират така моделите, че максимално да оптимизират времето, нужно за изработка на обектите. Финалният етап от производството се състои от оглед на изработените обекти, който завършва с изпращане на партидата до клиента.

Ние държим изключително много на качеството на нашата работа и добрата изработка на 3D модели е основна задача при изпълнението на услугите, които предлагаме.