Loading...
Контакти2024-04-17T13:21:51+00:00

В easy3D помагаме на нашите клиенти да се ориентират в множеството възможности на 3D технологиите. Предлагаме широка гама услуги, които покриват целия процес на създаване на един обект. Независимо дали се заемаме с голям и сложен проект или с оформянето на лично послание върху подарък, ние използваме най-новите и най-подходящите технологии, като се съобразяваме безусловно с нуждите и желанията на клиентите.

Свържете се с нас като попълните формата за запитвания


ДаНе3D принтиране3D моделиране3D сканиранеимейлтелефон

Често задавани въпроси

Цените за 3D печат се образуват основно от няколко критерии:

  • Наличие на 3D модел готов за печат
  • Избрана технология и материал
  • Размери на желания обект
  • Количество използван материал за печат
  • Време за работа на принтерите.

Създаването на 3D модел е първата стъпка във всеки проект за 3D принтиране. С услугата 3D моделиране ние предоставяме на клиента под формата на краен продукт модел, създаден спрямо получените спецификации и проведените разговори, и файлове във всички стандартни формати, които могат да бъдат използвани за отпечатване на обекта и/или за неговата допълнителна обработка.

3D сканирането ни позволява да сканираме обект и постепенно да изграждаме неговия 3D модел в компютъра, вместо да го създаваме изначално посредством 3D моделиране. При обекти с много и дребни детайли тази услуга предлага значително по-голяма прецизност на пресъздаване на 3D модела в сравнение с изначалното моделиране, а е и значително по-бърза.

3D принтирането е процес на създаване на физически обект от 3D файл. Информацията от файла се пренася на 3D принтера, който ще започне изграждането. Обектът се формира чрез нанасяне на слой по слой материал

  • Моделиране чрез отлагане на материал, Fused Deposition Modeling (FDM)
  • Стереолитография, Stereolithography (SLA)
    Пълна информация за технологиите може да прочетете тук

Нашите 3D принтери работят с различни полимери на пластмаса – ABS, PLA, PET, Hips, Glass, Ultrat, Nylon, PC, CPE, TPU, пълна информация може да намерите тук

Фотополимер (resins) –  Standart resin, Tough resin, Flexible resin

Работната площ на 3D принтерите e 200 х 200 х 180 мм, това са максималните размери за печат на един детайл, но са възможни и слепвания на отделни детайли, за получаване на един по-голям обект.