3D Моделиране2018-02-07T09:54:05+00:00
#

3D Моделиране

Процес на изграждане на триизмерен дигитален модел от чертеж, снимка, или просто идея. 3D моделът може да се 3D принтира, променя, или визуализира във всевъзможни цветове и форми.

#

Основната дейност на easy3D е отличното предлагане на две фундаментални услуги – 3D моделиране и 3D принтиране.

3D моделиране е услуга, която се стремим да предоставяме с безупречна прилежност и концентрирани творчески и технически умения. Дизайнерите ни използват модерен, винаги актуален софтуер на световно ниво и следят най-новите технологии, практики и похвати в областта на 3D моделиране. По този начин ние се стремим да осигуряваме на нашите клиенти модерни услуги, които се основават на утвърдени с времето практики.

Нашите усилия в областта на 3D моделирането са съсредоточени в процеса на създаване на 3D (триизмерни) модели от идеите и описанията на нашите клиенти. Дизайнерите и инженерите от easy3D работят неуморно, за да придадат форма на визията на нашите клиенти и да им позволят свободно да променят и боравят с получените триизмерни модели. Създаването на 3D модел е първата стъпка във всеки проект за 3D принтиране. Ние предоставяме на клиента под формата на краен продукт модел, създаден спрямо получените спецификации и проведените разговори, и файлове във всички стандартни формати, които могат да бъдат използвани за печатане на обекта и/или за неговата допълнителна обработка.

Инженерите от easy3D отделят голямо внимание на това моделите, които създаваме, да са изцяло съответстващи на описанията на нашите клиенти. В процеса на създаване на даден модел нужната комуникация за успешното осъществяване може да се провежда посредством email, Skype, телефон или да се насрочват срещи в нашите офиси.
Триизмерните модели подлежат на почти неограничена обработка и персонализация, което ни позволява да предлагаме на нашите клиенти голяма свобода при оформянето на техните виждания. Това също ни дава възможност да включваме и персонализирани послания и елементи, които правят обектите уникални и преди всичко, способни да служат на конкретните нужди на клиента.

Съвременните технологии позволяват създаване на модели от всякакъв характер и тяхната визуализация в широк набор от програми, което ни дава възможност да боравим напълно свободно с един модел, докато не бъде постигнат задоволителен резултат. Услугата 3D моделиране е отделна от услугата за 3D принтиране, а създаването на триизмерен модел не задължава за неговото отпечатване. Клиенти, които се нуждаят само от създаване на триизмерен модел, ще срещнат в наше лице фирма, отдадена на професионалното изпълнение на творческата задача на 3D моделиране. Тези клиенти, обаче, ще могат да се възползват и от създаването (3D принтирането) на единичен прототип, за да видят как би изглеждал техният модел в умален размер, преди да поръчат неговата изработка от други материали, с които easy3D не борави, като различни видове метал, дървесина и мрамор.