Loading...
3D Маркетинг2017-07-21T16:38:29+00:00

3D Маркетинг

Новите технологии променят света около нас, а той на свой ред ни поставя в нова среда и отправя нови очаквания и предизвикателства към нас. В наситения пазар на маркетинга и рекламата трябва да можете да отговорите на нуждите на вашите клиенти:
– да се разграничат от конкуренцията
– да комуникират по оптимален начин стойността, която предлагат и добавят
– да бъдат запомнени и потърсени от клиента
Брандираните еднотипни сувенири оказват все по-слабо въздействие, защото не са запомнящи се, не предизвикват интерес и не стимулират въображението на хората. Сами се замислете: колко брандирани химикалки имате на бюрото си? А за колко от тях можете да се сетите, с името на коя фирма или организация са? В отговор на тези предизвикателства идва 3D печатът със своите уникални предимства.

Можем да произведем ВСИЧКО, което може да се проектира в 3D
Възможностите са неограничени – технологията на адитивното производство ви дава пълна свобода да творите и разгръща напълно творческата свобода на дизайнерите. Мислете в тримерното пространство и забравете за ограниченията, наложени от стандартните методи на производство. Сглобени механизми, сложни форми, решетъчни структури, спирали – уникалността на изделието ще разпалва въображението!

Създавайте персонализирани сувенири и рекламни материали
Всичко – от името на човека, та чак до 3D сканирано изображение на лицето му, може да бъде част от персонализацията на неговия name tag, бадж, моливник и други. Създайте уникални 3D визитки в два цвята, които ярко да се откроят във всеки визитник.

Рекламни материали и сувенири в ограничени серии
Адитивното производство е безспорно най-целесъобразният и удобен начин да се произведат лимитирани бройки от даден продукт. Двайсет плакета или трийсет тримерни визитки са нищожни бройки за производство чрез шприцформа, но са идеални партиди за 3D печат!

3D печатът ви дава уникално предимство: да можете да създадете награда, сувенир, или грамота за постижение, направени специално за конкретното лице, което ще ги получи. Персонализацията гарантира личен подход и допълнителна стойност за клиента. Вече можете да смените дефиницията на думата „плакет“ и той от релефна плочка да се превърне в тримерен обект, включващ и името на организацията или човека. Дори възможността клиентът да получи изделието в различни размери и цветове е ентусиазираща форма на персонализация, която е скъпоструваща при използване на стандартните методи на производство.

Ние в еasy3D можем да ви помогнем със създаването на 3D модели на вашите идеи (или на тези на клиентите ви), с 3D сканирането на съществуващи обекти и, разбира се, с отпечатването на необходимите изделия. Свържете се с нас, за да обсъдим идеите ви!