3D принтер Da Vinci Minimaker2017-06-14T11:54:27+00:00

Технически параметри

 • Технология – FDM
 • Тегло 11.5 кг
 • Размери на пратка 550 x 390 x 470 мм
 • Размери на 3D принтера 400 x 336 x 362 мм
 • Размери на работната платформа 150x150x150 мм
 • Прецизност – 100-400 микрона
 • С една дюза
 • Материал PLA (БИО разградим материал, не отделя никакви вредни емисии)
 • Диаметър на материала 1.75 мм
 • Свързване USB 2.0
 • Софтуер XYZware
 • Файлов формат .stl, XYZ Format (.3w), 3mf

 Цена : 499.00лв  с ДДС

da-vinci-minimaker-galleryМалък принтер с големи възможности
С miniMaker, получавате достъп до библиотека с 4,500 безплатни 3Д модела, така че веднага да можете да започнете да печатате под коледната елха. В XYZ 3D Gallery има 9 категории с всичко – от играчки и фигурки до произведения на изкуството и учебни проекти, а в интернет можете да намерите още хиляди безплатни модели.

Софтуер за моделиране
da-vinci-minimaker-xyz-makerБезплатният софтуер за 3D моделиране XYZmaker ще ви научи на основите на 3Д моделирането, а с помощта на 3Д принтера ще можете да отпечатате произведението си за броени часове – директно от вкъщи! На нашият сайт предлагаме безплатно въведение в 3Д моделирането което ви каним да разгледате заедно с вашето дете:

Достъп до платформата STEAM
da-vinci-minimaker-steamУченици и учители получaват безплатен достъп до платформата XYZ STEAM, която предлага структурирано обучение в 3Д технологиите и множество интересни проекти за ученици от всички възрасти. Допълнително, каним феновете на новите технологии да се присъединят към нашата безплатна фейсбук група “Академия за 3D принтиране” където обсъждаме 3Д принтирането и моделирането и всяка седмица правим конкурс за най-добър дизайн по специална задача! Там също можете да задавате въпроси, а ние и другите членове ще се стремим отговаряме.

Проверено качество
Нашият екип отвори и разучи особеностите на няколко принтера. Сравнихме видяното с професионалните принтери, с които работим, и останахме с много добро впечатление. Сега сме уверени, че ви предлагаме добър продукт и сме готови да оказваме помощ при сглобяването, техническа поддръжка и скоро инструкции на български език. Принтерът идва с напечатани инструкции с картинки на английски език (в момента работим по българска версия), които можете да разгледате тук .

Екологичен и безопасен
Материалите, с които работи miniMaker принтера са био-разградими и не-токсични PLA пластмаси, които не отделят никакви вредни емисии по време на работа. Преминали са редица тестове където е доказано че са безопасни за употреба (DEHP-free и Heavy Metal-free). Предлагаме всички цветове материали, които можете да закупите от нашия сайт:

da-vinci-minimaker-materials

Играчката, която е до теб докато се развиваш
MiniMaker е повече от играчка – той е 3Д принтер, който може да се използва за развиване на научните заложби на вашето дете. Всеки, който може да си играе с него ще може да борави с инструменти като компютърно моделиране, бързо прототипиране и 3Д принтиране; умения, които ние вярваме ще се ценят много в бъдеще. Този допир до новите технологии ще помогне на вашето дете не просто да се адаптира към бързо променящият се свят, но и да стане активна част от него като развива своето въображение и инженерни умения с реална машина в уюта на своя дом.